COCONUT MACAROONS
/ Recipe adapted from here /
INGREDIENTS:
- 2 egg whites
- 1 cup desiccated coconut
- 2 tsp coconut palm sugar
- pinch of sea salt
- juice from 1/2 lemon (or lime)
- 1 tsp cinnamon
- 1/4 tsp cardamon
- 1/4 tsp turmeric
METHOD:
Preheat the oven to 165 C and line baking tray with parchment paper.
Mix all ingredients in a large bowl. Scoop batter, make a bowl in hands, lightly flatten and place on the tray.
Bake for about 15-18 minutes or until lightly brown.
in Polish
SKŁADNIKI:
- 2 białka
- szklanka wiórków kokosowych
- 2 łyżeczki cukru z palmy kokosowej
- szczypta soli
- sok z połowy cytryny (lub limonki)
- 1 łyżeczka cynamonu
- 1/2 łyżeczki kardamonu
- 1/4 łyżeczki kurkumy
WYKONANIE:
Rozgrzać piekarnik do 165 C i wyłożyć blachę papierem do pieczenia.
Wymieszać wszystkie składniki w dużej misce. Nabierać ciasto za dużą łyżką, robić kulkę w dłoniach, lekko spłaszczyć i kłaść na blasze.
Piec przez około 20 minut lub aż będą lekko brązowe.
No comments:
Post a Comment